Ce a făcut Adela Popescu, fără ştirea iubitului său

De: Nicoleta Nicolae / 24.02.2015, 15:00
Ce a făcut Adela Popescu, fără ştirea iubitului său
Adela Popescu s-a hotărât să îi facă o surpriză logodnicului ei, Radu Vâlcan şi să îl urmeze în Thailanda, acolo unde el filmează pentru emisiunea “Insula iubirii” (Antena 1).

Cu această ocazie si-a organizat si o vacanta “ca fetele” împreună cu verişoara ei, după cum povesteste pe blogul sau, www.adelapopescu.eu.

“M-am hotărât să vin în Thailanda mai repede. Şi nu ţi-am spus până acum, pentru ca ştiu cât eşti de ocupat şi nu voiam să îţi baţi capul cu asta. Plus că pe Insula Iubirii, griji îţi trebuie ţie. :)Dar pe această cale te anunţ ca am lăsat totul în regula acasă”, începe Adela scrisoarea adresata iubitului ei pe blogul personal.

Adela a plecat către Radu mai devreme decât era prevăzut,  împreună cu verişoara ei, Ioana Scărlătescu: “L-am sunat pe Pasha şi mi-a rezervat bilete de avion si cazare în Bangkok. In zona Sukhumvit, unde am stat noi anul trecut. O sa iti las pe mail adresa exacta in caz ca am telefonul descarcat si te panichezi. A! Ionuca e cu mine, a vrut si ea sa vada Bangkok-ul de pe terasa de la Sirocco. Iti scriu si maine. Probabil de pe rooftop-ul hotelului, nu de pe gramada de moloz de pe care erai obisnuit sa te contactez. Ah, mi-era dor de o vacanta „ca fetele”! Ca o sa fim cuminti nu e cazul sa-ti mai spun, nu?”, adauga Adela.