Cartier aparat de luptatori profesionisti de sumo

Apropo.ro / 12.01.2004, 10:40
Cartier aparat de luptatori profesionisti de sumo
Cartierul Edogawa Ward din Tokyo este aparat de patrule formate din luptatori profesioniști de sumo, informeaza site-ul ananova.com. Potrivit sursei citate, 15 luptatori au decis sa patruleze, de la ora 23.00 pîna dimineața, în grupuri de doua sau trei persoane, pentru a stabili

Cartierul Edogawa Ward din Tokyo este aparat de patrule formate din luptatori profesioniști de sumo, informeaza site-ul ananova.com.

Potrivit sursei citate, 15 luptatori au decis sa patruleze, de la ora 23.00 pîna dimineața, în grupuri de doua sau trei persoane, pentru a stabili ordinea în cartierul din capitala japoneza.

„Datorita acestor patrule ma simt în siguranța și pot sa dorm liniștit în fiecare noapte. Nu cred ca cineva ar mai putea comite o infracțiune dupa ce a întîlnit un luptator de sumo masiv”, a declarat proprietarul unui magazin din cartierul respectiv, Kazuo Ishizuka, în vîrsta de 55 de ani.

Luptatorii aleg rute diferite în fiecare noapte și își noteaza ce se întîmpla pe unde trec. În timp ce patruleaza, ei poarta fluiere, torțe și saboți de lemn, pentru ca locuitorii cartierului sa știe ca se afla în zona.

Mediafax