Carmen Negoiţă îţi spune cum poţi ţine post raw vegan toată săptămâna
Astfel, de luni până sâmbată inclusiv, Carmen Negoiţă a întocmit un meniu zilnic săţios şi extrem de delicios, pe care, cu ingredientele necesare, oricine îl poate realiza acasa.
„Am realizat un meniu delicios si sanatos pentru fiecare zi a saptamanii. Prietenii mei de la Rawyal il urmeaza deja de saptamana trecuta. Meniul difera de la o zi la alta, astfel ca devine o adevarata bucurie sa astepti urmatoarea masa a zilei.
L-am gandit astfel:
Green Monday
Mic dejun:
In prima ora bem doua pahare de apa pe stomacul gol. Dupa o jumate de ora, bem un green smothie.
Completam cu 150 de grame de branza de caju, 50 de grame de crackers realizati din fulgi de ovaz, fulgi de hrisca, susan, tarate psyllium, mac, ulei de masline, oregano, miere.
Pranz:
Spaghete din dovlecei cu avocado si sos pesto (200 gr, fara a fi gatite pe foc)
Patratica de menta cu ciocolata, spirulina si canepa
Cina
Supa de spanac – 250 gr
Exotic Tuesday
Mic dejun
Milkshake energizant – 500 ml din banana, curmale, caju, vanilie, scortisoara, maca, lucuma.
Baton energizant din caju, curmale, seminte de floarea soarelui, merisoare, goji, fulgi de ovaz, tarate psyllium.
Pranz
Supa din bureti de fag – 200 gr
Cina
Salata tabule 100 gr (rosii cu patrunjel)
Guacamole 150 gr
Crackers 50 gr (din fulgi de ovaz, fulgi de hrisca, susan, tarate psyllium, mac, ulei de masline, oregano, miere).
Orange Wednesday
Mic dejun
Smothie de ananas 500 ml
Salata de cruditati 150 gr
Pranz
Supa de cocos 250 gr
Hamburger cu „cartofi prajiti” din gulie – 200 gr
Cina
Salata verde 250 gr
Red Thursday
Mic dejun
Limonada cu menta, ghimbir si goji 500 ml
Pasta de masline kalamata 150 gr
Crackers 50 gr (din fulgi de ovaz, fulgi de hrisca, susan, tarate psyllium, mac, ulei de masline, oregano, miere).
Pranz
Spaghete cu sos de rosii 200 gr
Tort Choco Cunchy
Cina
Salata verde 200 gr
Happy Friday
Mic dejun
Pasta de patrunjel 150 gr
Crackers 50 gr (din fulgi de ovaz, fulgi de hrisca, susan, tarate psyllium, mac, ulei de masline, oregano, miere).
Cupcake cu fructe de padure
Pranz
Supa de mazare 250 gr
Lasagna 200 gr
Cina
Salata de ciuperci 250 gr
Sambata
Mic dejun
Branza de caju 100 gr
Crackers (din fulgi de ovaz, fulgi de hrisca, susan, tarate psyllium, mac, ulei de masline, oregano, miere).
Pranz
Pizza raw vegana
Patratica de ciocolata
Cina
Protein Salad 200 gr