Carmen Negoiţă îţi spune cum poţi ţine post raw vegan toată săptămâna

De: Nicoleta Nicolae / 06.04.2015, 19:00
Carmen Negoiţă îţi spune cum poţi ţine post raw vegan toată săptămâna
Adepta unui stil alimentar raw vegan în proporţie de 70%, Carmen Negoiţă le propune celor care îşi doresc să ţină post săptămâna aceasta o serie de reţete delicioase, nepreparate la foc, ce sunt nu doar sănătoase şi prietene cu silueta, dar respectă şi regulile postului alimentar.

Astfel, de luni până sâmbată inclusiv, Carmen Negoiţă a întocmit un meniu zilnic săţios şi extrem de delicios, pe care, cu ingredientele necesare, oricine îl poate realiza acasa.

„Am realizat un meniu delicios si sanatos pentru fiecare zi a saptamanii. Prietenii mei de la Rawyal il urmeaza deja de saptamana trecuta. Meniul difera de la o zi la alta, astfel ca devine o adevarata bucurie sa astepti urmatoarea masa a zilei.

L-am gandit astfel:

Green Monday               

Mic dejun:

In prima ora bem doua pahare de apa pe stomacul gol. Dupa o jumate de ora, bem un green smothie.

Completam cu 150 de grame de branza de caju, 50 de grame de crackers  realizati din fulgi de ovaz, fulgi de hrisca, susan, tarate psyllium, mac, ulei de masline, oregano, miere.

Pranz:

Spaghete din dovlecei cu avocado si sos pesto (200 gr, fara a fi gatite pe foc)

Patratica de menta cu ciocolata, spirulina si canepa

Cina                     

Supa de spanac – 250 gr

 

Exotic Tuesday

Mic dejun

Milkshake energizant – 500 ml din banana, curmale, caju, vanilie, scortisoara, maca, lucuma.

Baton energizant din caju, curmale, seminte de floarea soarelui, merisoare, goji, fulgi de ovaz, tarate psyllium.

                    

Pranz

Supa din bureti de fag – 200 gr    

 

Cina                     

Salata tabule 100 gr (rosii cu patrunjel)

Guacamole 150 gr

Crackers 50 gr (din fulgi de ovaz, fulgi de hrisca, susan, tarate psyllium, mac, ulei de masline, oregano, miere).

               

Orange Wednesday     

 

Mic dejun

Smothie de ananas 500 ml

Salata de cruditati 150 gr

 

Pranz                   

Supa de cocos 250 gr                    

Hamburger cu „cartofi prajiti” din gulie – 200 gr

 

Cina

Salata verde 250 gr                             

 

Red Thursday   

Mic dejun

Limonada cu menta, ghimbir si goji 500 ml 

Pasta de masline kalamata 150 gr                           

Crackers 50 gr (din fulgi de ovaz, fulgi de hrisca, susan, tarate psyllium, mac, ulei de masline, oregano, miere).        

        

Pranz

Spaghete cu sos de rosii 200 gr

Tort Choco Cunchy

 

Cina

Salata verde 200 gr                        

 

Happy Friday   

 

Mic dejun

Pasta de patrunjel 150 gr                           

Crackers 50 gr (din fulgi de ovaz, fulgi de hrisca, susan, tarate psyllium, mac, ulei de masline, oregano, miere).        

Cupcake cu fructe de padure

 

Pranz

Supa de mazare 250 gr 

Lasagna 200 gr 

 

Cina

Salata de ciuperci 250 gr                              

                                                           

Sambata

 

Mic dejun          

Branza de caju 100 gr    

Crackers (din fulgi de ovaz, fulgi de hrisca, susan, tarate psyllium, mac, ulei de masline, oregano, miere).

 

Pranz

Pizza raw vegana

Patratica de ciocolata

 

Cina                     

Protein Salad 200 gr