Camelia Voiculescu, dezvăluiri despre bărbatul din viaţa ei, un fost sportiv

De: Cătălina Matei / 11.09.2014, 09:38
Camelia Voiculescu, dezvăluiri despre bărbatul din viaţa ei, un fost sportiv
Moştenitoarea imperiului media construit de Dan Voiculescu are un copil, Dan Gunther, cu un fost baschetbalist.

Singura oară când Camelia Voiculescu, fata cea mare a lui Dan Voiculescu, patronul trustului tv Intact, a acceptat să vorbească despre viaţa ei sentimentală, acum câţiva ani, în revista Tango.

Mama a doi copii, Evelyn (13 ani) şi Dan Gunther (8 ani), Camelia (37 de ani) a recunoscut atunci că s-a iubit cu Gunther Nicolae Dobre-Sima (42 de ani), un fost baschetbalist.

„A terminat Arhitectura, are 36 de ani, e director la o companie care se ocupă cu panouri publicitare. Numele lui complet este Gunther Nicolae Dobre-Sima, dar i se spune Nino. Aşa îi spun şi eu. Nino s-a născut în România, dar a plecat de mic în Germania şi a trăit acolo până la 24 de ani. Abia atunci s-a întors, pentru că tatăl lui avea un business în ţară, şi a rămas aici!”, a mărturisit Camelia.

„Nu pot să-ţi spun ce-mi place la el, dar pot să-ţi spun că sunt îndrăgostită lulea. Relaţia noastra e bazată pe pasiune, nu pe raţiune, şi atunci mi-e greu să disec, să-ţi spun precis ce-mi place la el, astea sunt lucruri subiective!”, spunea Camelia acum câţiva ani.