Camelia Potec va primi un apartament cu trei camere în Braila

Apropo.ro / 26.08.2004, 11:26
Camelia Potec va primi un apartament cu trei camere în Braila
Sportiva Camelia Potec, medaliata cu aur în proba de 200 m liber la Jocurile Olimpice, va primi din partea autoritaților din Braila un apartament cu trei camere. Potec, care s-a aflat, miercuri, la Braila, a declarat ca se va muta în noul sau apartament, dupa ce va urma un program de

Sportiva Camelia Potec, medaliata cu aur în proba de 200 m liber la Jocurile Olimpice, va primi din partea autoritaților din Braila un apartament cu trei camere.

Potec, care s-a aflat, miercuri, la Braila, a declarat ca se va muta în noul sau apartament, dupa ce va urma un program de refacere.

„Timp de 2 luni va trebui sa urmez un program de refacere foarte bun și, în cazul în care ma simt bine și daca simt ca voi putea continua 4 ani, voi continua. Deci nu voi continua pentru un an-doi, ci pentru 4 ani, pîna la Olimpiada de la Beijing. Dupa acest program de refacere voi sta mai mult la Braila, în noul meu apartament, alaturi de parinții mei, sa ma bucur și eu de prieteni, de casa și de tot ce-am avut aici”, a declarat campioana olimpica.

Camelia Potec a fost însoțita la Braila de parinții sai, care i-au fost alaturi și la Atena.

„Am fost compleșit. Nici nu realizezi în acel moment ce mare bucurie este. Multa munca, este de zece ori mai multa munca decît a unui om normal care merge la serviciu. Dupa concurs, am vizitat împreuna Grecia, pentru ca sa se relaxeze și Camelia”, a spus Grigore Potec, tatal campioanei olimpice.

Mediafax