Calista Flockhart va juca într-un nou serial TV

De: Nicoleta Nicolae / 27.02.2015, 13:00
Calista Flockhart va juca într-un nou serial TV
Actriţa americană Calista Flockhart, celebră pentru rolul Ally McBeal din serialul omonim, va reveni pe micile ecrane într-un nou show TV, intitulat "Supergirl", potrivit contactmusic.com.

Calista Flockhart va interpreta în noul serial rolul şefei protagonistei. Actriţa principală a producţiei TV este Melissa Benoist, cunoscută pentru rolul din serialul „Glee”.

„Supergirl” va marca revenirea într-un serial TV a Calistei Flockhart, în vârstă de 50 de ani, care a apărut recent în câteva episoade din comedia „Web Therapy” şi drama „Full Circle”.

Flockhart, câştigătoare a unui Glob de Aur pentru rolul din „Ally McBeal”, a fost o prezenţă obişnuită în drama de familie „Fraţi şi surori/ Brothers & Sisters”, timp de cinci sezoane, după succesul avut cu rolul avocatei McBeal.

Calista Flockhart a devenit faimoasă după rolul din serialul „Ally McBeal”, în care jucat în perioada 1997 – 2002. Actriţa a fost premiată cu un Glob de Aur, în 2002, pentru rolul din acest serial, iar gala a fost şi locul unde l-a întâlnit pe Harrison Ford, cu care s-a căsătorit opt mai ani mai târziu, în 2010.

Aceasta este a treia căsătorie pentru Harrison Ford, starul francizelor „Indiana Jones” şi „Războiul Stelelor”, şi prima pentru Calista Flockhart.

Flockhart a făcut o pauză în carieră, din 2002, pentru a-şi creşte fiul adoptat, Liam, în prezent în vârstă de 14 ani, care a fost înfiat şi de Ford. În 2008, ea a revenit în televiziune cu un rol în „Fraţi şi surori/ Brothers & Sisters”.

Sursa: Mediafax