Calendario Peroni, locul unde gasesti femeile frumoase

Apropo.ro / 01.07.2008, 17:08
Calendario Peroni a avut pana in prezent cele mai frumoase femei, acum le-a ales si pe romancele noastre Catrinel, Carmen si Madalina.

Calendario Peroni a avut pana in prezent cele mai frumoase si mai in voga femei din lume. Din Romania au fost alese sa pozeze pentru calendarul din 2008 trei nume sonore Catrinel Menghia, Madalina Ghenea si Carmen Prodan, trei top – modele pentru a aparea in campania Peroni Nastro Azzurro.

Peroni Nastro Azzurro a colaborat cu nume sonore si incearca de fiecare data sa redea spiritul autentic al Italiei anilor ’60, dupa cum se observa in reclamele de prezentare.

Romania a fost aleasa sa faca si ea parte din marea campanie Peroni, dintr-un grup de 12 tari. Modelele au fost alese "pe spranceana".

Catrinel Menghia a lucrat pentru nume importante din moda, Giorgio Armani, Wolford, Triumph, Imec, Lise Charmel, Argento Vivo, Levi’s, Mariella Burani, Chiarugi, Baci Rubati, Swish, Searle dar si pentru cele mai importante reviste de profil, Vogue, Sports Illustrated, Cosmopolitan.

catrinel menghia

Carmen Prodan a mai lucrat pentru Fendi, Giorgio Armani, Trussardi. Este noua imagine a casei John Richmond, in campania fotografiata la Londra de catre celebrul Bryan Adams. Madalina Ghenea si-a inceput cariera in modelling foarte devreme, a lucrat pentru case de moda importante, iar dupa o perioada dedicata scolii este din nou pe podiumuri si in editoriale.

carmen prodan

Madalina Ghenea si-a inceput cariera in modelling foarte devreme, a lucrat pentru case de moda importante, iar dupa o perioada dedicata scolii este din nou pe podiumuri si in editoriale. A filmat alaturi de Eros Ramazzotti in videoclipul piesei "Il Tempo Tra di Noi".

madalina ghenea

Dupa filmarile la videoclip ce au avut loc in acelasi oras unde au filmat si pentru Peroni, Milano, au aparut zvonuri potrivit carora ca intre Madalina si Eros a aparut o "scanteie".

 

 

Calendario Peroni, creat sa redea printr-o maniera atipica stilul "La Dolce Vita", reuseste an de an sa adune creme de la creme a femeilor frumoase.

Surse Foto: Calendarioperoni.com, catrinelmenghia.ro

Click aici pentru mai multe imagini din galeria hot cu modelele de talie internationala

 

Citeste si:

Victoria's Secret si cinci lucruri pe care nu le cunosteai

Victoria’s Secret si cinci lucruri pe care nu le cunosteai

Desi numele de Victoria’s Secret este asociat cu faimoasa lenjerie sexy, astazi brandul pune la dispozitia femeilor din intreaga lume numeroase alte articole vestimentare…
Palarii extravagante

Palarii extravagante

In fiecare an, la Ascot se organizeaza o competitie ecvestra in prezenta Reginei Elisabeta si a doamnelor si domnilor din inalta societate, dar ce atrage cel mai mult ate…
Unghii frumoase si ingenioase

Unghii frumoase si ingenioase

Cu ajutorul noului sistem de Gel Axxium de la OPI se obtine un set complet de unghii in cel mai scurt timp, folosind produse fara miros, autonivelante, intr-o gama larga …

Jocul zilei

Clipul zilei

Tank 2008 Fantoma Elodiei face plaja la Miami!
Elimina ultimele ramasite ale fortelor rebele! Cuvinte cheie: Elodia Ghinescu criminal in serie
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza