Cabral si Andreea fac nunta de vis cu 60.000 de euro!

03 06. 2011, 11:30

Nunta verii, asa a fost denumita nunta lui Cabral cu
Andreea Patrascu
,
va avea loc pe data de 4 iunie
. Ceremonia religioasa se va
oficia la o biserica din Capitala, urmand ca petrecerea sa aiba loc
la un restaurant de lux.

Invitatii au fost rugati sa isi aduca si
costumele de baie la petrecerea de nunta

Desi se cunosc toate
amanuntele legate de nunta
si petrecere, nu se stie nimic
despre rochia de mireasa pe care o va purta Andreea in ziua cea
mare.

La party sunt asteptati 200 de invitati, va avea loc la
Ambasad’Or, intr-un cort select, pe marginea unei piscine. Cabral
si Andreea au platit 3.500 de euro, in care sunt incluse: cost
inchiriere zona piscina (2.000 de euro), cost inchiriere cort
(1.500 de euro).

Cabral si Andreea alaturi de nasii Razvan
si Irina Fodor

La toate acestea se adauga 25.000 de euro
pentru
meniul de 5 stele, 1.100 de euro-
tortul festiv, cocktail si bar – 4.600 de euro, pachetul cu bauturi
alcoolice si racoritoare – 6.400 de euro. Invitatii au acces si la
trabucuri fine si la narghilea, cel mai acceptabil pret pentru un
trabuc fiind 150 de lei.

La toate acestea se mai adauga si 10 la suta din totalul
facturii pentru ospatari. Mai mult, preturile de mai sus nu includ
tva-ul de 24 la suta, asa ca toata paranghelia ajunge la aproape
60.000 de euro.

Iata ce cuprinde meniul de nunta:

Cocktail inainte si dupa
ceremonie

Campari Mojito, Cosmopolitan, Long Island Ice Tea, tartine pe
bagheta cu somon afumat si sos de mustar, tartine pe bagheta cu
branza Roquefort cu struguri si nuci, cosulet din foitaj umplut cu
salata de telina si creveti cu sos de avocado, sampanie Asti
Martini, piscoturi, boluri cu capsuni

Aperitiv

Salata de pui cu mango, invelita in salata de radicio, Parfait
din ficat de pui si gasca decorat cu jeleu de coacaze, Prosciutto
crudo si pepene galben, Ciupercute gratinate, Gogosele umplute cu
crema de broccoli si gorgonzola, Cosulet din foitaj umplut cu pasta
de branza fina, asezonata cu struguri si nuci, Cosulet din foitaj
umplut cu salata de vinete si rosii cherry, Mini-frigarui din rosii
cherry si mozarella cu sos pesto.

Peste

Somon la cuptor, servit cu sos de unt si lamaie, Garnitura de
ruccola si legume la gratar, asezonate cu ulei de masline
extravirgin si cartofi sotati cu rozmarin.

Felul 1

Foitaj umplut cu Ragout din ficatei si piept de pui cu sos de
smantana si parmezan.

Gratar

Pulpe de pui marinate, pulpa de miel la cuptor cu rozmarin si
usturoi, ceafa de porc la gratar, carnaciori de casa, mititei,
purcelusi de lapte la protap.

Garnituri

Cartofi la cuptor cu rozmarin si usturoi, legume proaspete la
gratar.

Salate

Salata de varza, de ardei copti, muraturi asortate, salata de
cruditati.

Sosuri

Sos barbeque, sos de mustar Dijon.

Desert

Tort festiv, soricel de ciocolata alba cu fructe de padure si
soricel de cafea pe un blat subtire crocant, si alte prajituri
personalizate.

Bauturi

Apa, racoritoare, sucuri naturale, vin alb si rosu, bere cu si
fara alcool, whisky, vodca, gin, cocktailuri.


Cabral si Andreea Patrascu s-au cununat civil
, miercuri, in
fata ofiterului de stare civila. Alaturi de ei s-au aflat nasii,
Razvan si Irina Fodor, dar si familia si prieteni apropiati. Toata
lumea a fost vizibil emotionata la eveniment.


Cabral si Andreea la cununia
civila


Pe site-ul AcasaTV
vei putea vedea in timp real nunta celor
doi: cum s-au imbracat invitatii, cum se distreaza, ce muzica
asculta si alte amanunte picante, direct de la locatia unde au loc
felicitarile, masa si dansul. Atentie! Musafirii au fost rugati sa
isi aduca si costumele de baie, asa ca poti vedea LIVE cine a fost
mai indraznet.