Bute vrea sa devina campion mondial

Apropo.ro / 26.07.2004, 10:52
Bute vrea sa devina campion mondial
Pugilistul român Lucian Bute, care a obținut a cincea victorie la profesioniști din tot atîtea meciuri disputate, în cadrul galei în care a boxat Leonard Doroftei, a declarat ca dorește sa cîștige titlul mondial în urmatorii doi ani, informeaza cotidianul "La Presse".

Pugilistul român Lucian Bute, care a obținut a cincea victorie la profesioniști din tot atîtea meciuri disputate, în cadrul galei în care a boxat Leonard Doroftei, a declarat ca dorește sa cîștige titlul mondial în urmatorii doi ani, informeaza cotidianul „La Presse”.

„Victoria obținuta, prin KO, în fața americanului Tyler Hughes, demonstreaza ca toate celelalte victorii ale mele, înainte de limita, sînt normale. Acum, vreau sa întîlnesc adversari mult mai experimentați. Vreau sa devin campion mondial în urmatorii doi ani”, a declarat Bute, legitimat la clubul canadian Interbox.

În cadrul galei de la Atlantic City, într-un meci contînd pentru categoria supermijlocie, Lucian Bute l-a învins prin KO în a treia repriza pe americanul Tyler Hughes, care are în palmares 21 de victorii, 18 înfrîngeri și un meci egal.

Mediafax