Bute si Tanasie in finale

Apropo.ro / 02.05.2002, 09:44
Bute si Tanasie in finale
Pugiliștii români Lucian Bute (categoria 75 kg) și Sorin Tanasie (categoria 48 kg) s-au calificat, miercuri, în finalele turneului internațional de la Istanbul. Lucian Bute l-a învins, la puncte, în semifinalele competiției, pe Haidarbek Haidarov (Uzbekistan), care l-a

Pugiliștii români Lucian Bute (categoria 75 kg) și Sorin Tanasie (categoria 48 kg) s-au calificat, miercuri, în finalele turneului internațional de la Istanbul.

Lucian Bute l-a învins, la puncte, în semifinalele competiției, pe Haidarbek Haidarov (Uzbekistan), care l-a eliminat pe român în optimile de finala ale Campionatelor Mondiale de la Belfast, din anul 2001. Pugilistul din Uzbekistan a cîștigat titlul mondial în anul 1999 și a obținut medalia de argint la Campionatele Mondiale de la Belfast. Sorin Tanasie a dispus la puncte de un sportiv din Azerbaidjan.

Dintre cei șase pugiliști români care au participat la aceasta competiție, Bute și Tanasie sînt singurii care au obținut calificarea în finalele turneului internațional de la Istanbul.

Sursa: www.mediafax.ro