Bubau are ca obiectiv sa termine concursul hipic de la Atena

Apropo.ro / 12.08.2004, 11:47
Bubau are ca obiectiv sa termine concursul hipic de la Atena
Sportivul Viorel Bubau, care va reprezenta România în concursul complet de calarie, are ca obiectiv sa termine competiția, a declarat pentru MEDIAFAX, președintele Federației Ecvestre Române (FER), Alexandru Iavorovski. "Ne bucuram ca avem din nou un reprezentant la

Sportivul Viorel Bubau, care va reprezenta România în concursul complet de calarie, are ca obiectiv sa termine competiția, a declarat pentru MEDIAFAX, președintele Federației Ecvestre Române (FER), Alexandru Iavorovski.

„Ne bucuram ca avem din nou un reprezentant la Jocurile Olimpice. Nu așteptam de la Bubau decît sa încheie cu bine competiția. Important nu este rezultatul, ci faptul ca a ajuns la Atena”, a declarat Iavorovski, care a adaugat ca FER a primit, marți, un fax, datat pe 2 august, din partea Federației Ecvestre Internaționale, în care se confirma calificarea lui Bubau la JO.

Sportivul român, care era prima rezerva pentru JO, va putea concura la Atena deoarece unul dintre sportivii calificați s-a retras. Bubau s-a deplasat pe cont propriu la Atena, nefiind inclus de COR în lotul olimpic al României, din cauza statului sau de rezerva la JO.

Bubau a fost înscris la JO, miercuri seara, de catre COR, dupa ce s-a obținut aprobarea telefonica a membrilor Comitetului Executiv.

Viorel Bubau, care concureaza pe calul Carnaval, va intra în competiție pe data de 15 august.

Mediafax