Bratu nu joaca cu Politehnica Iasi

De: Mirel Mircea / 18.03.2008, 17:42
Bratu nu joaca cu Politehnica Iasi
Pentru partida cu Poli Iasi, Gigi Multescu nu poate conta pe aportul celui mai prolific atacant dinamovist din acest inceput de retur

Pentru partida cu Politehnica Iasi, Gigi Multescu nu poate conta pe aportul celui mai prolific atacant dinamovist din acest inceput de retur, Florin Bratu.

Acesta este suspendat pentru cumul de cartonase galbene. In afara de Bratu, Multescu nu poate conta nici pe Nino Pekaric, Gabriel Bostina si John Galliquio, toti accidentati

In aceste conditii, antrenorul dinamovist i-a chemat de la Dinamo II pe Annoh Attoukura si Nicolae Musat.

In ceea ce priveste partida de miercuri, Multescu spera ca jucatorii sai sa repete evolutia buna din repriza a doua a meciului cu Gloria Bistrita si sa obtina prima victorie cu el pe banca tehnica.

"In meciul cu Poli Iasi astept cresterea in joc din cea de-a doua repriza cu Gloria Bistrita. Sper sa continue ascensiunea nostra in joc si sa apara bineinteles si victoria. Jocul a crescut de la primul meu meci la al doilea. Nu pot comenta primele doua meciuri ale acestui an pentru ca nu eram eu antrenor, dar au fost reusite din moment ce au fost castigate. Cu toate ca daca e sa analizam, la meciul cu Farul am avut posesie a balonului 70 de minute, doua bare, dar din pacate a lipsit golul. Au fost si multe greseli, dar nu trebuie anulat totul. La meciul cu Bistrita am crescut, iar in repriza a doua am fost mai buni pe toate planurile. Sper sa reusim acelasi joc bun si in partida cu Poli Iasi, sa continuam ascensiunea", a spus Gheorghe Multescu.