Blugi Baggy & Wide Leg: nu doar o tendință, ci un stil de viață! Cum îi porți cu stil? (P)

De: ApropoTV.ro / 24.07.2024, 16:52
Blugi Baggy & Wide Leg: nu doar o tendință, ci un stil de viață! Cum îi porți cu stil? (P)

Toată lumea iubește blugii și îi poartă în contexte casual sau elegante. Pentru că sunt atât de versatili și se pot combina cu zeci de piese vestimentare, ocupă un loc important într-o garderobă modernă. Și pentru că la modă în acest moment sunt blugii baggy, wide leg, cargo stil larg, alegem să-i integrăm în dulapul nostru pentru atitudinea lor relaxată și cool. Dar cum îi poți purta cu stil pentru a adopta un stil de viață trendy și confortabil? Descoperă câteva idei în rândurile următoare.

Blugi baggy pentru femei – secretul ținutei perfecte constă în accesorizare

Atât blugii baggy, cât și cei wide leg, sunt piese vestimentare care oferă libertate de mișcare și un sentiment de relaxare atunci când sunt purtați. Alege blugi baggy femei pentru că te pot face să te simți bine în pielea ta. Apoi, găsește proporțiile potrivite. Mai precis, combină blugii cu topuri mulate pentru a crea un echilibru vizual. Un tricou simplu, o bluză cu nasturi sau o cămașă supradimensionată sunt opțiuni ideale.

Accesoriile, alături de încălțăminte, transformă aspectul final al ținutelor create. Poartă blugi wide leg cu o curea statement pentru a-ți defini talia. Alege o pereche de cercei masivi sau coliere interesante, o pălărie trendy. Vei obține un look unic. Desigur, nu uita de încălțăminte. Optează pentru adidași pentru un look casual, tocuri pentru ținute elegante sau platforme pentru un look boho.

Idei de ținute care să te inspire în creionarea outfiturilor perfecte

Pentru o zi relaxată, nu se compară nimic cu o pereche de blugi largi dama combinată cu un tricou și adidași. Acest look este extrem de confortabil, dar emană și o atitudine dezinvoltă și modernă. În zilele reci, poartă un trench peste și vei avea o combinație perfectă. Dacă vrei să-i porți seara, într-o ținută elegantă, combină blugi baggy simpli, într-o nuanță curată de denim cu topuri structurate, sandale cu toc subțire și o geantă interesantă. În schimb, pentru un aspect urban, merg perfect cu un tricou trafic și o geacă de piele sau imitație de piele.

Se pare că blugii baggy, dar și cei wide leg și alții asemănători ca stil, sunt mai mult decât o simplă tendință de moment. Reprezintă un stil de viață care combină confortul cu stilul. Alege modelele care se potrivesc cel mai bine siluetei tale și joacă-te cu proporțiile. Există o mulțime de modalități prin care poți purta acești blugi. Așadar, distrează-te purtând diverse piese până vei găsi combinația care te reprezintă.