Bezele cu capșune

Apropo.ro / 21.07.2005, 11:48
Bezele cu capșune
Ingrediente pentru 4 porții 500 g capșune, 3 albușuri, 100 g zahar, 2 plicuri zahar vanilinat, suc de lamaie, foaie de biscuiți, 1 lingura zahar pudra. Preparare Peste albușurile batute spuma se toarna treptat zaharul amestecat cu zahar vanilinat și se


Ingrediente pentru 4 porții
500 g capșune, 3 albușuri, 100 g zahar, 2 plicuri zahar vanilinat, suc de lamaie, foaie de biscuiți, 1 lingura zahar pudra.

Preparare
Peste albușurile batute spuma se toarna treptat zaharul amestecat cu zahar vanilinat și se bat pana ce compoziția se întarește. Se adauga suc de lamaie. Foaia de biscuiți se așaza într-o tava rotunda. Se amesteca spuma de oua cu capșunele taiate marunt și totul se întinde pe foaia de biscuiți.

Deasupra se presara zahar pudra amestecat cu zahar vanilinat. Tava se introduce la cuptor, pe gratarul din mijloc, și se coace 15-20 de minute. Se scoate din cuptor și se da la rece.