Belu a primit titlul de cetatean de onoare

Apropo.ro / 21.05.2004, 09:30
Belu a primit titlul de cetatean de onoare
Antrenorul echipei feminine de gimnastica a României, Octavian Belu, a primit, joi, titlul de cetațean de onoare al municipiului Cluj-Napoca. Belu a primit cu aceasta ocazie și o placheta, un steag tricolor și un buchet cu flori în culorile roșu, galben și albastru.

Antrenorul echipei feminine de gimnastica a României, Octavian Belu, a primit, joi, titlul de cetațean de onoare al municipiului Cluj-Napoca.

Belu a primit cu aceasta ocazie și o placheta, un steag tricolor și un buchet cu flori în culorile roșu, galben și albastru.

Titlul de cetațean de onoare al municipiului Cluj-Napoca i-a fost acordat lui Octavian Belu la 1 martie 2001, printr-o hotarîre a Consiliului Local, dar pîna acum antrenorul nu a putut veni sa-și ridice diploma.

Octavian Belu s-a declarat impresionat de faptul ca a devenit cetațean de onoare al unui „oraș încarcat de istorie”. El a declarat ca pîna în momentul de fața nu a stabilit nici un obiectiv al lotului feminin de gimnastica pentru Jocurile Olimpice de la Atena și nici nu s-a decis asupra componenței acestuia.  

Pîna în prezent, șapte personalitați sportive au primit titlul de cetațean de onoare al municipiului Cluj-Napoca.

Mediafax