Bataie intre baschetbalistii dinamovisti si cei sibieni

Apropo.ro / 14.03.2002, 09:49
Bataie intre baschetbalistii dinamovisti si cei sibieni
Partida dintre formațiile CSU Sibiu și Dinamo București, disputata miercuri, în etapa a XXI-a a Diviziei A la baschet masculin, a fost întrerupta timp de cîteva minute, dupa ce jucatorii Rareș Morar și Virgil Caruțașu au suferit rani ușoare în urma unei

Partida dintre formațiile CSU Sibiu și Dinamo București, disputata miercuri, în etapa a XXI-a a Diviziei A la baschet masculin, a fost întrerupta timp de cîteva minute, dupa ce jucatorii Rareș Morar și Virgil Caruțașu au suferit rani ușoare în urma unei ciocniri

Partida dintre cele doua formații, extrem de tensionata, a fost oprita în sfertul al treilea, dupa ce Morar și Caruțașu s-au ciocnit violent. În urma ciocnirii, jucatorul echipei CSU Sibiu, Rareș Morar, s-a ales cu capul spart, iar Virgil Caruțașu (Dinamo) și-a spart arcada. Ambii baschetbaliști au ramas pe marginea terenului pîna la finalul jocului.

Meciul s-a încheiat cu victoria formației CSU Sibiu, cu scorul de 68-60, echipa Dinamo înregistrînd a doua înfrîngere din campionat.

Antrenorul principal al echipei Dinamo, Vasile Popa, a caracterizat partida drept „un meci de box cu coate, pumni și cu un arbitraj deficitar”.

Sursa: www.prosport.ro