Barrichello crede ca poate cîstiga titlul mondial în acest sezon

Apropo.ro / 19.03.2004, 10:37
Barrichello crede ca poate cîstiga titlul mondial în acest sezon
Pilotul brazilian Rubens Barrichello a declarat, joi, la Sepang, ca are mari șanse în acest an pentru a-l învinge pe coechipierul sau de la Ferrari, germanul Michael Schumacher, în cursa pentru titlul mondial. "Niciodata nu am mai avut o astfel de șansa pentru a cîștiga

Pilotul brazilian Rubens Barrichello a declarat, joi, la Sepang, ca are mari șanse în acest an pentru a-l învinge pe coechipierul sau de la Ferrari, germanul Michael Schumacher, în cursa pentru titlul mondial.

„Niciodata nu am mai avut o astfel de șansa pentru a cîștiga titlul. Am crezut întotdeauna ca pot obține aceasta performanța și consider ca un vis poate deveni realitate daca faci totul pentru a-l împlini”, a declarat Barrichello, care s-a clasat pe locul doi, dupa Michael Schumacher, în prima cursa a sezonului, Marele Premiu al Australiei.

Pilotul brazilian a adaugat ca ultimii patru ani i-au fost favorabili lui Schumacher, dar ca el va schimba aceasta situație. „Concurez pentru o echipa puternica, dar am demonstrat ca pot cîștiga curse. Nu am nici o problema cu Michael sau cu Ferrari. Ultimii patru ani au fost excelenți pentru Schumacher, dar eu voi schimba asta”, a afirmat Barrichello.

Pilotul brazilian a precizat ca este sigur de faptul ca Ferrari va cîștiga Marele Premiu al Malaysiei, care se va desfașura, duminica, pe circuitul de la Sepang. „Renault are un monopost performant și va fi principalul nostru adversar la Sepang”, a adaugat Barrichello.

Mediafax