Bani pentru bazinul olimpic din Braila

Apropo.ro / 05.04.2002, 09:43
Bani pentru bazinul olimpic din Braila
Guvernul a dispus alocarea unei sume din Fondul de rezerva bugetara pe anul 2002 pentru efectuarea unor lucrari de reparație la bazinul olimpic de înot din Braila și la stadionul de atletism al Liceului cu program sportiv din aceasta localitate. Executivul a aprobat suplimentarea

Guvernul a dispus alocarea unei sume din Fondul de rezerva bugetara pe anul 2002 pentru efectuarea unor lucrari de reparație la bazinul olimpic de înot din Braila și la stadionul de atletism al Liceului cu program sportiv din aceasta localitate.

Executivul a aprobat suplimentarea cu 5 miliarde de lei a sumelor defalcate din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale pentru județul Braila. Acești bani vor fi acordați Consiliului Local al municipiului Braila, în vederea reabilitarii stației de pompare și filtrare a apei de la bazinul olimpic de înot și a finanțarii lucrarilor de placare a acestuia.

În Hotarîrea de Guvern referitoare la alocarea acestor fonduri se precizeaza ca lucarile respective nu puteau fi platite din bugetul redus al administrației municipiului Braila.

Sursa: www.mediafax.ro