Badescu: Regret ca am ratat medalia olimpica

Apropo.ro / 26.08.2004, 10:54
Badescu: Regret ca am ratat medalia olimpica
Campioana europeana la tenis de masa, Olilia Badescu, a declarat, miercuri, la întoarcerea în țara de la Atena, ca regreta ca nu a reușit sa obțina o medalie olimpica, avînd în vedere faptul ca aceasta a fost ultima sa participare la JO. "Din punct de vedere al rezultatului

Campioana europeana la tenis de masa, Olilia Badescu, a declarat, miercuri, la întoarcerea în țara de la Atena, ca regreta ca nu a reușit sa obțina o medalie olimpica, avînd în vedere faptul ca aceasta a fost ultima sa participare la JO.

„Din punct de vedere al rezultatului sînt dezamagita și îl consider un fiasco. Am plecat cu mari speranțe catre o medalie, dar am pierdut în turul al doilea”, a spus Badescu.

Otilia Badescu considera ca în meciul contra Marinei Kravchenko, din Israel, pierdut cu 4-2, a comis o serie de greșeli tehnice. Badescu a precizat ca nu se va retrage din activitate dupa JO.

Alaturi de Otilia Badescu, au revenit în țara și ceilalți membrii ai lotului de tenis de masa, Adrian Crișan, Mihaela Șteff, Adriana Zamfir, precum și pugilistul Viorel Simion.

Mediafax