Aripioare de pui cu sos de muștar și legume fierte

Apropo.ro / 22.02.2005, 12:26
Aripioare de pui cu sos de muștar și legume fierte
Ingrediente pentru 4 porții: 500 g aripioare de pui, 1 lingura de unt, 2 linguri muștar fin, 1 cana smantana, conopida, broccoli, boia dulce și iute, sare, piper. Preparare: Se condimenteaza aripioarele cu sare, piper, boia dulce și iute, apoi se prajesc în ulei


Ingrediente pentru 4 porții:
500 g aripioare de pui, 1 lingura de unt, 2 linguri muștar fin, 1 cana smantana, conopida, broccoli, boia dulce și iute, sare, piper.

Preparare:
Se condimenteaza aripioarele cu sare, piper, boia dulce și iute, apoi se prajesc în ulei încins. Se scot pe hartie absorbanta și se pastreaza calde. Legumele se fierb la aburi sau în apa cu sare și se scurg de apa. Separat, se prepara sosul. Se topește untul, se amesteca cu muștar și smantana și se fierbe, amestecandu-se continuu, pana cand se îngroașa. Se servesc aripioarele cu garnitura de legume și se asezoneaza cu sos de muștar.