Si ce poate fi mai potrivit pentru vremea de vara decat o inghetata, preparata insa fara frisca, smantana, oua sau zahar. Antonia a invatat de la Mademoiselle Coco reteta unei inghetate sanatoase si usor de preparat, “un desert exotic care se face in cinci minute, dar se mananca in douaJ”, dupa cum glumeste cantareata – inghetata de mango si ciocolata decorata cu trandafiri. Nerabdatoare sa invete sa prepare sortimentele de inghetata, dar mai ales sa guste din produsul finit, Antonia s-a dovedit un foarte bun ucenic in bucataria raw vegana a lui Mademoiselle Coco, dar un si mai bun degustator al rafinatului desert gatit alaturi de Anca Alungulesei. Fructe de mango congelate, banana congelata, miere, vanilie, sare de Himalaya si delicioasa cacao cruda – care are proprietati afrodisiace! – a avertizat Anca Alungulesei – au fost singurele ingrediente folosite la aceasta inghetata.
Rezultatul final poate fi vazut aici!