Andreea Raicu – “De când sunt vegetariană, am mai puţină celulită”
– Ce te-a determinat să devii
vegetariană?
Am renunţat la carne în urmă cu aproape un an. Am luat această
decizie în urma unor convingeri şi după ce m-am documentat în
acest sens. În plus, animalele sacrificate elimină o toxină care se
răspândeşte în organismul lor şi pe care noi, ulterior, o
consumăm odată cu carnea. Acestă substanţă este nocivă pentru
organismul uman.
– În cât timp te-ai obişnuit cu acest regim?
Într-o perioadă foarte scurtă. Acum am mult mai multă energie,
pentru că procesul de digestie se desfăşoară fără să consum
multe resurse. Am o piele mai frumoasă, iar celulita a început să
fie din în ce mai puţină.
– Ce mănânci când eşti în oraş?
Cel mai des mănânc sushi vegetarian sau salate.
– Când erai copil, ce îţi plăcea să îţi prepare mama sau
bunica?
Preferatele mele erau macaroanele cu brânză şi bezelele. Eram
foarte bucuroasă când mama sau bunica făceau astfel de
deserturi.
Supă-cremă de ghimbir
Ingrediente: 5 morcovi, broccoli, 10 păstăi, 50 g de mazăre,
2 ardei congelaţi, 2 linguri de ulei de măsline, 1 ceapă tocată, o
bucată de 5 cm de ghimbir, 2 căţei de usturoi, mărar.
Mod de preparare: Ghimbirul se toacă şi, alături de ceapă şi
de usturoi, se trage în tigaie în uleiul de măsline. Simultan se
face o supă din morcovi, broccoli, păstăi, mazăre şi ardei. Peste
amestecul de ghimbir se toarnă două căni de supă şi se lasă la
fiert 15 minute. Ulterior, se mixează până capătă o consistenţă
cremoasă. La servire se decorează cu mărar tocat.