Ananas cu sos de vin

26 01. 2004, 12:35
Ingrediente 400 g anans din compot (sau proaspat), 2 linguri miere de albine, 3-4 linguri de vin alb. Preparare Daca ananasul este proaspat, se curața de coaja și de partea lemnoasa, se taie felii, apoi cubulețe care se pun într-o salatiera mare. Daca se folosește ananas

Ingrediente
400 g anans din compot (sau proaspat), 2 linguri miere de albine, 3-4 linguri de vin alb.

Preparare
Daca ananasul este proaspat, se curața de coaja și de partea lemnoasa, se taie felii, apoi cubulețe care se pun într-o salatiera mare. Daca se folosește ananas din compot, se scurge de zeama.

Separat, se amesteca bine mierea de albine cu vinul pana cand se dizolva mierea și sosul este omogen. Se toarna sosul peste ananas și se lasa la rece o ora înainte de a fi servit.