Alina Stancu, sănătate cu fructe, usturoi şi ştevie cu polen
„Sunt câteva reguli simple pe care le respect cu sfinţenie de ani buni. Dieta echilibrată şi aportul zilnic de vitamine mă ajută să stau departe de virusurile tot mai agresive sau să trec infinit mai uşor peste virozele respiratorii specifice anotimpului rece. Sucul de fructe din 3 mere dolofane, 4 morcovi fermi şi o portocala zemoasă este nelipsit în fiece dimineaţa, tot la fel cum usturoiul frecat cu iaurt este prezent la aproape fiecare cina. La toate acestea adaug saptaminal câte un litru de borş proaspăt făcut de bunica şi câteva pahare de nectar de ştevie cu polen, după care mă topesc la propriu”, spune vedeta TVR1. Cât priveşte partea de frumuseţe, Alina are un adevărat ritual.
Citeşte şi cum se protejează Malvina Cservenschi de frigul de afară!