Alexia Talavutis face sport în fiecare zi

De: Cătălina Matei / 22.03.2014, 00:00
Alexia Talavutis face sport în fiecare zi
Actriţa din prima telenovelă muzicală românească “O nouă viaţă”, care se difuzează de luni până joi, de la 20.30, la Acasă TV, a prins gustul sportului încă din copilărie, când avea 4 ani, iar de atunci nu trece o zi fără să practice diferite activităţi sportive, care îi aduc bucurie şi echilibru în viaţă.

Alexia dezvăluie pe blog-ul său personal, www.alexiat.ro, secretul siluetei sale şi regulile de aur după care se ghidează: alimentaţia echilibrată, hidratarea, sportul, odihnă, relaxarea şi… ziua de răsfăţ: „Încerc să mănânc sănătos şi echilibrat. Şase zile din săptămâna mănânc carne la grătar, supe, salate, legume, fructe, cereale, lactate şi o zi pe săptămână mănânc ce vreau, dar cu limita. Eu o numesc şi este ziua pe care o aştept toată săptămâna. Îmi place fresh-ul de grepfruit pentru că accelerează procesul de ardere a caloriilor, pe care care mi-l prepar singură acasă, iar când ies în oraş obsinuiesc să comand fresh-uri de fructe”.

Sportul are un rol important în viaţa Alexiei şi, fie că este vorba de jogging, fitness, dans, înot, tenis, plimbări prin parc, plimbări pe malul mării, în oraşul ei natal, Constantă, sau escapade montane, actriţa din „O nouă viaţa” le practică pe toate cu plăcere şi entuziasm: „Merg la sala de 4 ori pe săptămână. Antrenamentele de fitness sunt structurate pe zile, iar tot programul este stabilit de către trainer-ul personal. Cel mai mult îmi place să fac abdomene, aş face non-stop :)”. Odată cu venirea primăverii am reînceput să alerg. Merg de 3 ori pe săptămână să fac jogging în jurul Arenei Naţionale”.

A început cu baletul, iar puţin mai târziu „a făcut cunoştinţă” cu dânsul sportiv, preferatul ei, de altfel şi singurul sport pe care l-a practicat la nivel de performanţă: „Fac sport de la 4 ani. Am trecut prin multe: balet, dans sportiv de performanţă, înot, arte marţiale, baschet, tenis, echitaţie şi momentan mă rezum la fitness, jogging şi dans. Dansul sportiv este preferatul meu pentru că reprezintă o îmbinare între sport, eleganta şi emoţie. Am fost bucuroasă că de-a lungul proiectelor şi am avut nenumărate antrenamente şi repetiţii de dans alături de colegii mei din LaLa Band”, spune Alexia.