Accident mortal la bob

Apropo.ro / 13.03.2004, 15:43
Accident mortal la bob
Campioana germana la bob Yvonne Cernota a decedat în urma unui accident produs în timpul unui antrenament efectuat în localitatea bavareza Konigsee, informeaza cotidianul "Marca". Potrivit sursei citate, sportiva germana nu a mai putut fi salvata de medici, dupa ce a fost aruncata din

Campioana germana la bob Yvonne Cernota a decedat în urma unui accident produs în timpul unui antrenament efectuat în localitatea bavareza Konigsee, informeaza cotidianul „Marca”.

Potrivit sursei citate, sportiva germana nu a mai putut fi salvata de medici, dupa ce a fost aruncata din bobul cu care se antrena, alaturi de prietenul sau, Stefan Grandi, care a suferit, de asemenea, rani grave.

Pentru moment, poliția nu a putut preciza motivele care au condus la producerea acestui accident pe o pista considerata cu grad redus de dificultate.

În ciuda intervenției rapide a trei medici, Yvonne Cernota (24 de ani) a decedat în timp ce era transportata cu elicopterul la un spital din apropiere.

La Campionatele Mondiale de bob, desfașurate în luna februarie, Cernota și coechipiera sa Cathleen Martini s-au clasat pe locul patru, dupa ce la ediția de anul trecut cele doua sportive au obținut medalia de bronz.

Mediafax