Consuelo Mutu se mentine in forma cu friptura de vitel nenascut

Apropo.ro / 28.06.2010, 00:00
"Vitelul e scos din burta vacii cu o luna inainte de a se naste. Din pulpa lui se face friptura."

Aflata in Bucuresti, sotia
„Briliantului”
a mers la un restaurant din parcul Herastrau si
a comandat sa i se aduca friptura de pulpa de vitel nenascut.

Cu toate ca este o mancare extrem de scumpa si nu foarte
comandata
, acest fel de mancare a fost preparat special
pentru ea.

Friptura din pulpa de vitel nenascut cu
garnitura de cartofi

Ni s-a intors stomacul pe dos, cand am auzit ce
mananca
. Vitelul e scos din burta vacii cu o luna inainte
de a se naste. Din pulpa lui se face friptura. Bucatarul a preparat
acest fel de mancare special pentru Consuelo. Friptura se flambeaza
in fata clientului si se serveste intr-o crusta de sare. Adi a
platit pentru friptura ei vreo 500 de euro, insa el nu a gustat,
alegand o friptura normala de vita… nascuta la termen”, a
marturisit un martor.

Citeste mai multe, pe
Showbiz.ro!