Platini ameninta Steaua cu excluderea din UCL

Apropo.ro / 06.06.2008, 15:22
Platini ameninta Steaua cu excluderea din UCL
Presedintele UEFA a declarat ca va fi strict cu toate echipele implicate in scandaluri de coruptie.

Michel Platini, presedintele UEFA, a declarat ca va fi strict cu toate echipele implicate in scandaluri de coruptie, deoarece organizatia pe care o conduce lupta pentru combaterea acesteia.

"UEFA trebuie sa combata coruptia, vom exclude echipele implicate in scandaluri de coruptie. Sunt stiri despre Steaua Bucuresti, de care am aflat in aceasta dimineata. Voi fi foarte strict despre asta. Pentru ca vrem ca fotbalul sa aiba o imagine buna peste tot, conditiile vor fi stricte pentru toata lumea", a declarat, pentru Prosport, Michel Platini.

Aceasta declaratie vine dupa ce echipa Steaua Bucuresti a fost penalizata cu sapte puncte de catre Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal (FRF), dupa scandalul "valiza cu bani" din ultima etapa a Ligii I, sezonul 2007/2008.

Echipa din Ghencea ar putea fi exclusa din Liga Campionilor de catre UEFA , la fel cum a patit FC Porto, campioana Portugaliei, care a fost exclusa din Liga Campionilor de catre forul continental, dupa scandalul in care au fost acuzati de mituirea unor arbitri in sezonul 2003-2004.

Imagine: Mediafax Foto