S-a plecat la Munchen

Apropo.ro / 05.08.2002, 09:40
S-a plecat la Munchen
Lotul de sportivi al României a plecat, duminica, spre Munchen, unde vor debuta, pe data de 6 august, Campionatele Europene de atletism în aer liber. Lotul României care a plecat de pe Aeroportul Internațional Otopeni a fost format din 19 atleți: Mihaela Gîndila, Alina Dinu, Marian

Lotul de sportivi al României a plecat, duminica, spre Munchen, unde vor debuta, pe data de 6 august, Campionatele Europene de atletism în aer liber.

Lotul României care a plecat de pe Aeroportul Internațional Otopeni a fost format din 19 atleți: Mihaela Gîndila, Alina Dinu, Marian Oprea, Ionuț Punga, Cristina Nicolau, Ionela Tîrlea, Otilia Ruicu, Ionuț Vieru, Mihaela Botezan, Constantina Dița, Luminița Talpoș, Oana Pantelimon, Ștefan Vasilache, Elena Hila, Gheorghe Gușet, Felicia Moldovan, Norica Cîmpean, Claudia Ștef și Ionel Oprea. Din rîndul sportivilor care au facut deplasarea în Germania au lipsit atletele Gabriela Szabo (1500 metri și 5000 metri), Nuța Olaru (maraton) și Elena Iagar (1500 metri și 800 metri), care se vor alatura lotului la Munchen. De asemenea, Maria Cioncan, care ar fi trebuit sa evolueze în proba de 1.500 de metri, nu a plecat la Campionatele Europene din cauza unei accidentari.

Ionela Tîrlea a declarat ca prefera sa concureze în proba de 200 metri. „Sper sa fac alegerea cea mai buna. Prefer sa evoluez în proba de 200 de metri, din cauza durerilor de la tendoane. Îmi doresc sa ne întoarcem cu bine și cu cît mai multe medalii”, a declarat Tîrlea.

Antrenorii lotului au plecat spre Munchen sîmbata. Obiectivul delegației României este cîștigarea a doua sau trei medalii.

Sursa: www.mediafax.ro