Ralf Schumacher – ratusca cea urîta

Apropo.ro / 19.07.2002, 09:49
Ralf Schumacher - ratusca cea urîta
Pilotul echipei Williams considera ca presa britanica are ceva de împartit cu el. În ultimul interviu acordat publicatiei F1 Racing, fratele mai mic al lui Michael Schumacher acuza presa britanica pentru atitudinea potrivnica pe care o manifesta în privinta sa. "Voi, presa britanica, sînteti

Pilotul echipei Williams considera ca presa britanica are ceva de împartit cu el.

În ultimul interviu acordat publicatiei F1 Racing, fratele mai mic al lui Michael Schumacher acuza presa britanica pentru atitudinea potrivnica pe care o manifesta în privinta sa. „Voi, presa britanica, sînteti anti – Schumacher, adica anti – Michael si împotriva mea. Poate nu toti dintre voi, dar majoritatea da! „, a rabufnit germanul.

Cea mai mare nedumerire a lui Ralf este motivul pentru care ziaristii au considerat ca este mai slab, ori de cîte ori l-au comparat cu pilotii care i-au fost colegi de echipa de-a lungul carierei. „Pe toti i-ati declarat favoriti, mai buni ca mine”, a subliniat mezinul Schumacher, facînd referire atît la Giancarlo Fisichella, Damon Hill, Alex Zanardi, Jenson Button, cît si la actualul partener de la Williams, Juan Pablo Montoya.

Singura explicatie pe care a gasit-o pilotul german este ca englezii sînt invidiosi deoarece nu au un mare pilot, un campion care sa-i înflacareze. A insistat însa ca aceasta situatie nu-l afecteaza, pentru ca este german si pentru el cei mai importanti sînt jurnalistii germani. Mai mult, spera ca în maxim doi ani va reusi sa devina campion mondial.

Pîna atunci, principalul obiectiv este amînarea victoriei decisive a lui Michael. Mai putin optimist este Gerhard Berger, seful echipei Williams, care este de parere ca progresele echipei nu sînt de ajuns pentru a-l împiedica pe Michael sa cîstige cursa de la Magny – Cours si sa devina campion mondial înca din acest weekend.

Sursa: www.prosport.ro