Infrangeri pe linie ale boxerilor romani

Apropo.ro / 18.07.2002, 14:58
Infrangeri pe linie ale boxerilor romani
Pugilistul român Dorel Simion, categoria 67 kg, a ratat calificarea în finala Campionatelor Europene de la Perm, fiind învins, joi, în semifinale, la puncte, cu scorul de 29-24, de ucraineanul Alexandr Bokalo. Dorel Simion, în vîrsta de 25 de ani, campion european de seniori la ediția

Pugilistul român Dorel Simion, categoria 67 kg, a ratat calificarea în finala Campionatelor Europene de la Perm, fiind învins, joi, în semifinale, la puncte, cu scorul de 29-24, de ucraineanul Alexandr Bokalo.

Dorel Simion, în vîrsta de 25 de ani, campion european de seniori la ediția din 1998, de la Minsk, este al treilea boxer român eliminat, joi, în semifinalele Campionatelor Europene, dupa Sorin Tanasie (categoria 48 kg) și Waldemar Cucereanu (categoria 54 kg).

Sorin Tanasie, categoria 48 kg, a fost învins la puncte, cu 29-18, de Viaceslav Gojan, din Republica Moldova. Waldemar Cucereanu a pierdut în limitele categoriei 54 kg, la puncte, cu 21-26, în fața lui Hawazhi Hațigov, din Belarus. Chiar daca au fost învinși, Tanasie și Cucereanu și-au asigurat medaliile de bronz.

În finala categoriei 67 kg, Alexandr Bokalo îl va întîlni pe rusul Timur Gaidalov.

Alți doi pugiliști români, Marian Simion și Viorel Simion, vor boxa, vineri, în semifinale. Marian Simion, categoria 71 kg, îl va întîlni pe rusul Andrei Mișin, iar Viorel Simion (cat. 57 kg) va lupta cu Șahin Imranov, din Azerbaidjan.

Sursa: www.mediafax.ro