Un holding Ferrari-Juventus?

Apropo.ro / 16.07.2002, 09:56
Un holding Ferrari-Juventus?
"Stirea aparuta în presa potrivit careia ar fi posibila crearea unui holding Ferrari-Juventus este totalmente falsa", a declarat ieri un purtator de cuvînt al Fiat. Cotidianul Tuttosport a publicat zilele trecute o stire potrivit careia s-ar fi creat un holding între Ferrari si clubul de

„Stirea aparuta în presa potrivit careia ar fi posibila crearea unui holding Ferrari-Juventus este totalmente falsa”, a declarat ieri un purtator de cuvînt al Fiat.

Cotidianul Tuttosport a publicat zilele trecute o stire potrivit careia s-ar fi creat un holding între Ferrari si clubul de fotbal Juventus Torino. Potrivit publicatiei din Peninsula, Fiat ar fi cedat 10 procente din actiunile pe care le detine la casa din Maranello pentru gruparea bianco-nera. „Tuttosport” sustine ca Antonio Giraudo ar fi administratorul lui „Holding Sport”.

Acum doua saptamîni, Fiat a cedat 34 de procente din actiunile pe care le detine la Ferrari, ramînînd cu 51 de procente. Restul de 15 la suta din actiunile casei din Maranello sînt în posesia societatii Ifi, care îi apartine lui Gianni Agnelli (foto). Daca holdingul Ferrari-Juventus s-ar fi înfiintat, Fiat ar fi ramas cu 41 la suta din Ferrari, Agnelli ajungînd la 25. „Stirea aparuta în presa potrivit careia ar fi posibila crearea unui holding Ferrari-Juventus este totalmente falsa”, a declarat ieri un purtator de cuvînt al Fiat.

Sursa: www.prosport.ro