Victorie categorica pentru Viorel Simion

Apropo.ro / 15.07.2002, 15:41
Victorie categorica pentru Viorel Simion
Pugilistul român Viorel Simion, categoria 57 kg, s-a calificat în turul al doilea la Campionatele Europene de box de la Perm, dupa ce l-a învins, luni, prin inferioritate, pe spaniolul David Casero Galyardo. Arbitrul partidei dintre Viorel Simion și Galyardo a întrerupt meciul în repriza

Pugilistul român Viorel Simion, categoria 57 kg, s-a calificat în turul al doilea la Campionatele Europene de box de la Perm, dupa ce l-a învins, luni, prin inferioritate, pe spaniolul David Casero Galyardo.

Arbitrul partidei dintre Viorel Simion și Galyardo a întrerupt meciul în repriza a treia, acordînd victoria boxerului român.

Viorel Simion este al șaptelea pugilist român care trece de primul tur la ediția din acest an a Campionatelor Europene. Lotul României a avut în componența zece sportivi, dintre care trei au fost învinși în runda inaugurala, în timp ce patru sînt deja calificați în sferturile de finala.

Sorin Tanasie (categoria 48 kg), Bogdan Dobrescu (cat. 51 kg), Waldemar Cucereanu (cat. 54 kg) și Dorel Simion (cat. 67 kg) vor boxa, marți, în sferturile de finala, în cazul unei victorii urmînd sa-și asigure cel puțin medalia de bronz.

Sursa: www.mediafax.ro