Congresul Asociației Europene de Rugby – la București

Apropo.ro / 21.06.2002, 08:59
Congresul Asociației Europene de Rugby - la București
Congresul Asociației Europene de Rugby (FIRA-AER), la care participa delegați din 26 de țari, a debutat, joi, la București. Aceasta manifestare se va desfașura pe durata a trei zile și va include, în ultima parte, și Adunarea Generala a FIRA-AER. La

Congresul Asociației Europene de Rugby (FIRA-AER), la care participa delegați din 26 de țari, a debutat, joi, la București.

Aceasta manifestare se va desfașura pe durata a trei zile și va include, în ultima parte, și Adunarea Generala a FIRA-AER. La București este prezent și noul director general al International Rugby Board, Mike Miller.

„Organizarea acestui Congres în România se înscrie într-o logica a FIRA, care în acest fel încearca, în fiecare an, sa impulsioneze dezvoltarea unei țari. Pentru noi este un semnal pozitiv din partea forului european, care recunoaște importanța României în rugbyului european, dar care în același timp vrea sa transmita un semnal puternic celor care sprijina rugbyul românesc, sponsori ori autoritați locale, pentru a continua sau a amplifica susținerea de care dau dovada”, a declarat, pentru www.rugby.ro, președintele Federației Române de Rugby, Octavian Morariu.

Joi, în prima zi a Congresului FIRA-AER, a fost programata întrunirea diverselor Comisii care se afla în componența forului european, precum cea juridica, tehnica sau medicala. În cea de-a doua zi, vineri, de la ora 9.00, va avea loc ședința Comisiei Sportive, dar și reunirea Consiliului de Administrație. În ultima zi, componenții delegațiilor europene vor lua partea la Adunarea Generala a FIRA-AER, iar în aceeași dupa-amiaza o parte dintre ei vor asista la turneul de copii „București-Carrefour”, care se va desfașura pe Stadionul Tineretului.

Sursa: www.mediafax.ro