Romania locul doi la New York

Apropo.ro / 18.06.2002, 09:03
Romania locul doi la New York
Echipa feminina de floreta a României, formata din Laura Badea, Reka Szabo și Roxana Scarlat, s-a clasat pe locul al doilea la turneul de la New York, contînd pentru Cupa Mondiala. Reprezentativa României, care trecuse în semifinale de Germania, a fost învinsa în finala, cu scorul de

Echipa feminina de floreta a României, formata din Laura Badea, Reka Szabo și Roxana Scarlat, s-a clasat pe locul al doilea la turneul de la New York, contînd pentru Cupa Mondiala.

Reprezentativa României, care trecuse în semifinale de Germania, a fost învinsa în finala, cu scorul de 43-27, de selecționata Rusiei.

Turneul de la New York a reprezentat revenirea campioanei olimpice Laura Badea în competiții, dupa o pauza de aproximativ un an. Badea, în vîrsta de 32 de ani, și-a întrerupt activitatea sportiva mai mult de un an pentru ca a fost însarcinata, ea nascînd, anul acesta, o fetița, Maria.

Laura Badea va participa, în perioada 1-8 iulie, la Moscova, la Campionatul European de scrima, dupa care, în luna august, va concura la Campionatul Mondial, care se va desfașura la Lisabona.

Sursa: www.mediafax.ro