Oltchim a castigat titlul

Apropo.ro / 24.05.2002, 09:33
Oltchim a castigat titlul
Echipa feminina de handbal Oltchim Rîmnicu Vîlcea a cîștigat, joi, titlul de campioana naționala în ediția 2001/2002 a Ligii Naționale. Oltchim a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 33-21 (18-8), formația Silcotub Zalau, în ultima partida a acestei ediții

Echipa feminina de handbal Oltchim Rîmnicu Vîlcea a cîștigat, joi, titlul de campioana naționala în ediția 2001/2002 a Ligii Naționale.

Oltchim a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 33-21 (18-8), formația Silcotub Zalau, în ultima partida a acestei ediții a Ligii Naționale. Silcotub Zalau, campioana en-titre, se afla înaintea meciului de la Vîlcea pe locul secund în clasament, la o diferența de un singur punct de echipa din Rîmnicu Vîlcea.

Meciul dintre Oltchim și Silcotub, desfașurat în Sala Sporturilor „Traian” din Rîmnicu Vîlcea și la care au asistat aproximativ 3.000 de spectatori, a fost condus de o brigada de arbitri internaționali din Slovacia. Antrenoarea Oltchimului, Mariana Tîrca, a evoluat în ultimele trei minute ale partidei, ea reușind chiar sa înscrie un gol.

În urma rezultatului înregistrat în partida de la Rîmnicu Vîlcea, Oltchim a devenit campioana naționala, Silcotub Zalau a ocupat locul secund, în timp ce poziția a treia a revenit formației „U” Remin Deva, recent cîștigatoare a Challenge Cup.

La finalul întîlnirii, reprezentanții Federației Române de Handbal (FRH) le-au premiat pe componentele echipelor clasate pe podium la finalul acestei ediții a Ligii Naționale. De asemenea, oficialii FRH au premiat-o pe cea mai buna marcatoare a campionatului, Mariuța Lipan, de la CSM Sebeș.

Sursa: www.prosport.ro