Nadia si Bart vor fi nasi

Apropo.ro / 22.05.2002, 09:31
Nadia si Bart vor fi nasi
Nadia Comaneci și Bart Conner vor fi nașii de cununie ai lui Valentin Stoica, fiul secretarului general al Federației Române de Gimnastica (FRG), Adrian Stoica, care se va casatori, sîmbata, cu Maria Elena Dallestoro, din Venezuela. Secretarul general al FRG, Adrian Stoica, a

Nadia Comaneci și Bart Conner vor fi nașii de cununie ai lui Valentin Stoica, fiul secretarului general al Federației Române de Gimnastica (FRG), Adrian Stoica, care se va casatori, sîmbata, cu Maria Elena Dallestoro, din Venezuela.

Secretarul general al FRG, Adrian Stoica, a declarat ca, sîmbata, la biserica Boteanu, din București, va avea loc o binecuvîntare a tinerilor casatoriți, întrucît aceștia s-au cununat deja în rit catolic în Venezuela.

„Fiul meu și soția sa s-au cunoscut în SUA, acolo unde a studiat Valentin. De fapt, Maria Elena a venit în vizita la sora sa, care este vecina cu Nadia și, astfel, s-au cunoscut. Nadia și Bart vor fi nași, mai ales ca ei au avut grija de fiul meu în cei patru ani cît acesta a studiat la Universitatea din Oklahoma”, a spus Adrian Stoica.

Valentin Stoica a absolvit Bussines Colege Pride din cadrul Univeritații din Oklahoma.

Sursa: www.mediafax.ro