Schumacher renunta la Elvetia nemteasca

Apropo.ro / 22.05.2002, 09:28
Schumacher renunta la Elvetia nemteasca
Pilotul german de Formula 1 Michael Schumacher a renunțat la ideea de a se stabili în Wolfhalden, în zona germana a Elveției, dupa eșecul unei noi runde de negocieri pentru gasirea unei acord referitor la vila pe care sportivul dorește sa o construiasca în regiune, a

Pilotul german de Formula 1 Michael Schumacher a renunțat la ideea de a se stabili în Wolfhalden, în zona germana a Elveției, dupa eșecul unei noi runde de negocieri pentru gasirea unei acord referitor la vila pe care sportivul dorește sa o construiasca în regiune, a anunțat marți, avocatul Peter Munch.

„Am decis sa abandonam proiectul construirii unei vile la Wolfhalden. Am decis sa ramînem unde suntem acum”, a spus pilotul german, care nu dorește sa se implice într-o confruntare juridica ce ar putea ajunge la Tribunalul Federal.

Schumacher, care locuiește alaturi de familia sa la Vufflens-le-Chateau, în regiunea franceza a Elveției, intenționa sa construiasca o vila cu piscina, garaj și manej pe o suprafața de 17 hectare, într-o zona agricola. Mai multe organizații de protejare a mediului înconjurator și Ministerul Dezvoltarii Teritoriale din Elveția au respins proiectul pilotului german, din motive ecologice. Deși au existat mai multe discuții între autoritați și reprezentanții lui Schumacher, nu s-a ajuns la nici un acord.

Sursa: www.mediafax.ro