Pavel si Voinea in turul II la Hamburg

Apropo.ro / 15.05.2002, 09:18
Pavel si Voinea in turul II la Hamburg
Tenismenii români Adrian Voinea și Andrei Pavel s-au calificat, marți, în turul al doilea al turneului de Masters Series de la Hamburg, dotat cu premii în valoare de 2,828 de dolari. Adrian Voinea l-a învins în primul tur, cu scorul de 7-5, 7-5, pe tenismanul ungur Attila Savolt

Tenismenii români Adrian Voinea și Andrei Pavel s-au calificat, marți, în turul al doilea al turneului de Masters Series de la Hamburg, dotat cu premii în valoare de 2,828 de dolari.

Adrian Voinea l-a învins în primul tur, cu scorul de 7-5, 7-5, pe tenismanul ungur Attila Savolt și urmeaza sa-l întîlneasca în runda secunda pe britanicul Tim Henman, cap de serie numarul 5.

Andrei Pavel a trecut, marți, în turul inaugural, cu scorul de 6-4, 6-4, de australianul Wayne Arthurs, jucator venit din calificari. Pavel va juca în turul al doilea cu învingatorul partidei dintre germanul Nicolas Kiefer și brazilianul Gustavo Kuerten, favoritul numarul doi al concursului de la Hamburg.

Pentru calificarea în turul secund al competiției, Voinea și Pavel vor primi cîte un cec în valoare de 15.000 de dolari și cîte 7 puncte în clasamentul ATP.

Sursa: www.mediafax.ro