Ingrediente: 600 g carne macra de porc, 2-3 linguri ulei, doua cepe, 2 morcovi, 100 g mazare, doi cartofi, 200 g fasole verde, doua cuburi Knorr Delikat, ardei iute, sare, piper.
Preparare: Portioneaza carnea convenabil, apoi se prajeste intr-o tigaie cu putin ulei incins. Se adauga ceapa taiata marunt si se continua prajirea pana cand carnea si ceapa sunt usor rumenite.
Din doua cuburi de Knorr Delicat si 500 ml apa se prepara o supa, din care se adauga jumatate peste carne si se lasa sa fiarba pana cand carnea este bine patrunsa. Separat, se curata legumele, se taie cubulete si se calesc impreuna in putin ulei sau unt.
Se adauga peste ele restul de supa si se fierb, la foc mic, pana cand scade lichidul si legumele sunt bine inmuiate. Se servesc alaturi de carne si se garnisesc cu felii de ardei iute.