Atletii pleaca miercuri la Campionatele Europene

Apropo.ro / 26.02.2002, 09:20
Atletii pleaca miercuri la Campionatele Europene
Lotul național de atletism al României va pleca, miercuri, la ora 18.00, de pe Aeroportul Internațional Otopeni, la Viena (Austria), pentru a participa la Campionatele Europene indoor, care se vor desfașura în perioada 1-3 martie. Sportivii care fac parte din lot vor pleca cu

Lotul național de atletism al României va pleca, miercuri, la ora 18.00, de pe Aeroportul Internațional Otopeni, la Viena (Austria), pentru a participa la Campionatele Europene indoor, care se vor desfașura în perioada 1-3 martie.

Sportivii care fac parte din lot vor pleca cu avionul, în timp ce conducatoarea delegației, președintele Federației Române de Atletism Iolanda Balaș, împreuna cu antrenorii lotului, va face deplasarea în Austria cu autocarul.

Lotul României este format din urmatorii sportivi: Viorica Țigau (lungime), Cristina Nicolau (triplusalt), Elena Iagar (1500 metri), Oana Pantelimon, Ramona Pop (ambele înalțime), Maria Ciucan (1500 și 3000 metri), Cristina Grosu (3000 metri), Elena Hila (aruncarea greutații), Marian Oprea (triplusalt), Ștefan Vasilache (înalțime), Gheorghe Gușet (aruncarea greutații), Ion Vieru (400 de metri).

Participarea lui Ionuț Punga (triplusalt) la CE indoor este incerta, sportivul avînd unele probleme medicale. În cazul în care Punga nu va face deplasarea în capitala Austriei, locul lui va fi luat de Adelina Gavrila (triplusalt).

Sursa: www.mediafax.ro