Oferte pentru Mutu si Niculae

Apropo.ro / 20.11.2001, 04:11
Oferte pentru Mutu si Niculae
Fotbal intern: "Ne asumam riscurile" Fotbal extern: Noaptea generalilor Alte sporturi: Calatorie in catuse Evolutiile bune ale romanilor Adrian Mutu si Marius Niculae, nu au ramas straine de "ochii" marilor echipe. Astfel, interesul marilor echipe s-a accentuat, Mutu si


Fotbal intern: „Ne asumam riscurile”

Fotbal extern: Noaptea generalilor

Alte sporturi: Calatorie in catuse



Evolutiile bune ale romanilor Adrian Mutu si Marius Niculae, nu au ramas straine de „ochii” marilor echipe. Astfel, interesul marilor echipe s-a accentuat, Mutu si Niculae fiind foarte aproape de a ajunge la Juventus, respectiv Milan

Urmarit de mai multa vreme, conform cotidianuluiitalian „Tuttosport”, AC Milan dorește sa-l transfere pe atacantul român al echipei portugheze Sporting Lisabona, Marius Niculae.

Niculae, care reprezinta prima obțiune a gruparii milaneze pentru achiziționarea unui atacant, este dorit de antrenorul Carlo Ancelotti și de noul consultant pe probleme de transferuri de la AC Milan, Arrigo Sacchi.

Pe lista de achiziții a milanezilor se mai afla atacantul iugoslav al echipei olandeze PSV Eindhoven, Mateja Kezman, și fundașii italieni Massimo Oddo (Hellas Verona) și Francesco Coco (CF Barcelona). De asemenea, „Tuttosport” a precizat ca Milan și Juventus Torino ar putea ajunge la o înțelegere în privința unui schimb între portughezul Manuel Rui Costa și cehul Pavel Nedved.

In cel priveste pe Adi Mutu, de el este interesata Juventus Torino, a anuntat cotidianul italian „Corriere dello Sport”. Directorul general al gruparii torineze, Luciano Moggi, i-a propus președintelui Veronei, Giambattista Pastorello, sa-l ofere în schimbul internaționalului român pe atacantul Nicola Amoruso.
Sursa:www.mediafax.ro