Gigi Becali la inchisoare?

Apropo.ro / 20.11.2001, 03:57
Gigi Becali la inchisoare?
Fotbal intern: 900.000 biletul la negru Fotbal extern: Noaptea generalilor Alte sporturi: Calatorie in catuse Arbitrul asistent Tudor Constantinescu îl acuza de insulta și calomnie, pe principalul finanțator al echipei Steaua București, Gigi Becali


Fotbal intern: 900.000 biletul la negru

Fotbal extern: Noaptea generalilor

Alte sporturi: Calatorie in catuse



Arbitrul asistent Tudor Constantinescu îl acuza de insulta și calomnie, pe principalul finanțator al echipei Steaua București, Gigi Becali și cere condamnarea omului de afaceri, despagubiri materiale de 50 milioane lei și despagubiri morale de 350 milioane lei. Tudor Constantinescu l-a dat în judecată pe Gigi Becali, deoarece, după meciul Rapid – Steaua, scor 3-0, disputat în etapa a X-a la data de 21 octombrie, acesta l-a acuzat că a anulat eronat un gol valabil formației din Ghencea, la scorul de 1-0, pentru că, probabil, a luat mită 5.000 de dolari de la gruparea din Giulești. Ulterior, după ancheta efectuată pe linie sportivă, Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal l-a suspendat pe Gigi Becali pe o perioadă de șase luni și l-a amendat cu suma de 50 milioane lei și a informat FIFA.

Tudor Constantinescu este asistat de avocatul Ion Bonini, fost arbitru și fost membru al Comisiei Centrale a Arbitrilor, în timp ce Gigi Becali este apărat de avocatul Florin Gîtejan, observator federal și vicepreședintele Comisiei Campionatului Național din cadrul FRF.

La prima înfățișare, inculpatul Gigi Becali nu a fost prezent în sala de judecată, iar avocatul său a cerut o amînare cu care partea reclamantă a fost de acord. „Eu am fost angajat abia astăzi de domnul Gigi Becali și nu am putut studia dosarul. Domnul Becali nu a fost prezent, deoarece este plecat din localitate, probabil pentru rezolvarea unor transferuri.

Eu cred că există posibilitatea ca părțile să se împace, dar domnul Tudor Constantinescu nu este cooperant. Gigi Becali nu refuză lupta și, dacă Tudor Constantinescu vrea război, va avea război. Acest proces s-ar putea să aibă repercusiuni asupra carierei sale de arbitru”, a declarat Florin Gîtejan.

Tudor Constantinescu nu a dorit să facă nici o declarație. Următorul termen al procesului a fost stabilit de instanță la data de 18 decembrie
Sursa:www.mediafax.ro