Nasu’ are trecere

Apropo.ro / 31.10.2001, 22:58
Nasu' are trecere
Fotbal intern: 900.000 biletul la negru Fotbal extern: Noaptea generalilor Alte sporturi: Calatorie in catuse Viitorul loc în structurile forului continental pentru arbitrul german Helmutt Krug trece prin bunavointa lui Marios Lefkaritis, care bunavointa nu-i


Fotbal intern: 900.000 biletul la negru

Fotbal extern: Noaptea generalilor

Alte sporturi: Calatorie in catuse



Viitorul loc în structurile forului continental pentru arbitrul german Helmutt Krug trece prin bunavointa lui Marios Lefkaritis, care bunavointa nu-i straina de amicitia cu Nasu’.

Iata ca Mircea Sandu îsi confirma renumele de tip care stie sa se descurce si prin relatiile pe care si le-a creat în timp la nivelul UEFA. Asa trebuie explicata si delegarea vechiului prieten al fotbalului românesc, cipriotul Mario Lefkaritis, ca supervizor UEFA la meciul de azi.

E adevarat, el nu poate interveni direct pe lînga neamtul Krug, pentru a-l determina sa fluiere în favoarea noastra, dar simpla sa prezenta în tribuna va garanta, speram, neutralitatea lui Helmut. Fiindca acestuia, simplu profesor de sport în viata de zi cu zi, nu-i e indiferent ce se va întîmpla cu el dupa ultimul meci international arbitrat, care e chiar barajul nostru cu Slovenia.

Viitorul loc în structurile forului continental pentru Krug trece prin bunavointa lui Lefkaritis, care bunavointa nu-i straina de amicitia cu Nasu’. Sursa:www.prosport.ro