Societatea Pralin din Cisnadie a lansat pe piața tablori și felicitari din ciocolata, directorii firmei fiind inspirați de produsele pe care le-au vazut la Paris, la ultimul salon internațional al cofetarilor și patiserilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Directorul firmei, Florin Balan, a declarat, luni, ca ultima moda a sarbatorilor de iarna din acest an este felicitarea din ciocolata. „Aceasta are mai multe avantaje: este în același timp utila și practica, pentru ca poate fi mîncata, e un cadou dulce și, în plus, nu mai trebuie scrisa, ci doar înmînata celor dragi”, a spus el.
Balan a mai spus ca, din dorința de a îmbina frumosul ca arta cu deliciosul gust al ciocolatei, dar și pentru a fi în concordanța cu strategia de marketing a firmei, au fost realizate „tablouri și carți poștale din ciocolata, ca un element de surpriza pentru clienți”.
Lunga de 20 de centimetri, cartea poștala din ciocolata alba este acoperita cu o folie speciala, comestibila, care reprezinta un tablou nocturn de iarna, cu Moș Craciun pe o sanie trasa de doi reni.
Tabloul de birou, creat în întregime din ciocolata, a fost realizat în urma cu cîteva zile și reprezinta imaginea a doi oameni de zapada care se îmbrațișeaza. Pînza, ramele și suportul tabloului sînt realizate numai din ciocolata.
Mediafax