Meciul Cehia – România a fost decalat pe 27 noiembrie

Apropo.ro / 07.10.2004, 11:26
Meciul Cehia - România a fost decalat pe 27 noiembrie
Federația Ceha de Rugby și forul internațional FIRA-AER au fost de acord cu solicitarea României de a muta de pe 20 pe 27 noiembrie meciul cu Cehia, care se va disputa la Praga, în cadrul Cupei Europene a Națiunilor, a anunțat, miercuri, FR Rugby. Dupa mai

Federația Ceha de Rugby și forul internațional FIRA-AER au fost de acord cu solicitarea României de a muta de pe 20 pe 27 noiembrie meciul cu Cehia, care se va disputa la Praga, în cadrul Cupei Europene a Națiunilor, a anunțat, miercuri, FR Rugby.

Dupa mai multe runde de negocieri în privința condițiilor de turneu și a locului de desfașurare, FRR si Federația Japoneza de Rugby au ajuns la un acord privind disputarea meciului test Romania – Japonia, la Bucuresti, pe data de 20 noiembrie 2004.

La începutul lunii octombrie, partida cu Japonia a fost anulata, deoarece cele doua parți nu au ajuns la un acord privind locul de desfașurare.

Delegația Japoniei, ce se va afla într-un turneu european care va dura trei saptamîni, va sosi în România pe 15 noiembrie, la 2 zile dupa disputarea meciului Scoția – Japonia de la Edinburgh, și va pleca din nou spre Marea Britanie pe 21 noiembrie pentru meciul Țara Galilor – Japonia.

Calendarul internațional de toamna al reprezentativei României este urmatorul:

12 noiembrie, Cardiff: Tara Galilor – Romania (meci test)
20 noiembrie, Bucuresti: Romania – Japonia (meci test)
27 noiembrie, Praga: Cehia – Romania (Cupa Europeana a Națiunilor)


Mediafax