Un elvețian și un australian în probe la Apulum

Apropo.ro / 07.10.2004, 11:02
Un elvețian și un australian în probe la Apulum
Fundașul elvețian Ivan Dal Santo și jucatorul australian Paul Harris se afla în probe la formația Apulum Alba Iulia, transmite corespondentul MEDIAFAX. Ivan Dal Santo a fost coleg de echipa cu Viorel Moldovan la Grasshoppers Zurich și cu Ionel Gane la St.

Fundașul elvețian Ivan Dal Santo și jucatorul australian Paul Harris se afla în probe la formația Apulum Alba Iulia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ivan Dal Santo a fost coleg de echipa cu Viorel Moldovan la Grasshoppers Zurich și cu Ionel Gane la St. Gallen, în timp ce Harris a evoluat în a doua liga engleza

Jucatorul impresariat de Radu Matasareanu, Ivan Dal Santo, care a mai evoluat și la echipa FC Zurich, este așteptat miercuri seara la Alba Iulia.

Președintele FC Apulum, Viorel Malușel, a precizat ca pentru mijlocașul Alin Paleacu au fost facute doua propuneri de transfer din SUA și Rusia.

Ionuț Voicu a a depus memoriu pentru a deveni jucator liber de contract deoarece nu și-a încasat drepturile financiare. În aceeași situație se mai afla Darius Miclea, Vasile Jercalau și Cosmin Bar.

Malușel a afirmat, în cadrul unei discuții de aproximativ doua ore avute cu componenții lotului, desfașurata miercuri dimineața, ca pîna vineri va mai plati o parte a datoriilor. „Voi mai avea o discuție cu fotbaliștii și le voi condiționa primirea tuturor banilor din contract doar daca vor reuși sa se salveze de la retrogradare. Și la fotbal este ca la uzina. Cine da randamnet ia salariu, cine strica piesa este fie penalizat, fie dat afara”, a declarat Malușel.

Mediafax