Dinamo a fuzionat cu Dunarea Galati

Apropo.ro / 01.10.2004, 10:41
Dinamo a fuzionat cu Dunarea Galati
Managerul echipei de hochei pe gheața Dinamo București, Dorin Badea, a declarat, joi. pentru MEDIAFAX, ca Dinamo și Dunarea Galați au încheiat un contract de fuziune valabil pe un an. "S-a decis începerea unei colaborari cu cei de la Galați. Bugetul va fi suportat

Managerul echipei de hochei pe gheața Dinamo București, Dorin Badea, a declarat, joi. pentru MEDIAFAX, ca Dinamo și Dunarea Galați au încheiat un contract de fuziune valabil pe un an.

„S-a decis începerea unei colaborari cu cei de la Galați. Bugetul va fi suportat de cele doua cluburi, fiecare parte contribuind cu 50 la suta, urmînd ca în cazul în care ambele parți snt mulțumite, colaborarea sa fie prelungita de la an la an”, a declarat Badea.

Echipa se va numi Dinamo Dunarea, urmînd sa fie subordonata conducerii CS Dinamo. Antrenorul echipei va fi Gheorghe Huțanu, iar antrenor secund Radu Viorel.

Meciurile cu echipele din provincie de pe teren propriu (SC Miercurea Ciuc, Progym Gheorgheni și HK Csikszereda) se vor disputa la Galați, iar partidele cu formațiile din București (Steaua și Sportul Studențesc) la patinoarul Mihai Flamaropol din cadrul Complexului Național „Lia Manoliu”.

Dinamo Dunarea va întîlni, vineri, de la 18.00, pe Steaua, în prima etapa a campionatului național.

Mediafax