Sabau s-a calificat în turul doi al challangerului de la Grenoble

Apropo.ro / 29.09.2004, 10:18
Sabau s-a calificat în turul doi al challangerului de la Grenoble
Tenismanul Razvan Sabau s-a calificat, luni, în turul doi al challangerului de la Grenoble (Franța), dotat cu premii în valoare totala de 75.000 de euro, a anunțat site-ul "atptennis.com". Sabau l-a învins, în runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 1-6, 7-5, pe francezul Sebastien De

Tenismanul Razvan Sabau s-a calificat, luni, în turul doi al challangerului de la Grenoble (Franța), dotat cu premii în valoare totala de 75.000 de euro, a anunțat site-ul „atptennis.com”.

Sabau l-a învins, în runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 1-6, 7-5, pe francezul Sebastien De Chaunac și va juca în faza urmatoare a competiției cu învingatorul partidei dintre belgianul Dick Norman și olandezul Raemon Sluiter, cap de serie numarul 5. În proba de dublu, perechea Razvan Sabau/Michael Berrer (România/Germania), va întîlni, în primul tur, cuplul francez Nicolas Mahut/Gael Monfils.

Tenismanul Gabriel Moraru îl va întîlni pe francezul Nicolas Devilder, cap de serie numarul 8, în runda inaugurala a challangerului de la Dubrovnik (Croația), dotat cu premii în valoare totala de 25.000 de euro. Daca va trece de Devilder, Moraru va juca cu învingatorul partidei dintre rusul Iuri Șukin și croatul Tomislav Perici, beneficiar al unui wild-card. În proba de dublu, perechea Gabriel Moraru/Kamil Capkovic (România/Slovacia) va întîlni, în primul tur, cuplul croat Stijepan Mandusici/Duje Tomasovici, beneficiar al unui wild-card.

Mediafax